full screen background image

Harşovschi: Ce s-a întâmplat azi în CL Suceava, e aberant

balan hars 1     Deputatul Ioan Balan, preşedintele PDL Suceava, crede că amânarea luării unei decizii în cazul creşterii preţului la gigacalorie este dezastruoasă

“Mai avem puţin şi vom muta şcolile şi grădiniţele, cu tot cu profesori, la Spitalul Judeţean, că acolo au centrală proprie. Majoritatea din CL Suceava nu este capabilă să gasească soluţii şi cerem categoric să nu ceară soluţii de la cei din opoziţie. Este absurd. USL a promis lapte şi miere, de dimineaţă până seara. Sunt copii mici care sunt ţinuţi în frig şi de vină sunt cei care au dat asigurări că se va rezolva.”, a spus liderul democrat liberal, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Lucian Harşovschi, liderul grupului consilierilor PDL din CL Suceava, recunoaşte că tot ce s-a intamplat azi, în şedinţa extraordinară a deliberativului local, este aberant: “Ce s-a întâmplat, azi, în CL, este aberant. Au cerut o amânare până vineri, ca după aia să vină luni şi să mai treacă o săptămână. Afară sunt 6 grade ziua şi sub zero noaptea. Noi, consilierii PDL susţinem preţul neschimbat pentru populaţie la gigacalorie. Cerem prefectului să facă demersuri, să deblocheze situaţia. Vrem căldură în caloriferele sucevenilor.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar