full screen background image

Contor electric sustras dintr-un bloc de pe strada Calea Burdujeni

contor electric     Poliţia municipiului Suceava a fost ieri sesizată de Adriana G., de 56 de ani, din localitate, administratorul unei asociaţii de proprietari, cu privire la faptul că, la începutul lunii septembrie 2013, persoane necunoscute au sustras contorul electric ce înregistra consumul efectuat cu iluminatul electric de pe casa scării a unui bloc de pe strada Calea Burdujeni.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada august – septembrie 2013, locatarii au constatat lipsa contorului electric ce înregistra consumul de curent efectuat cu iluminarea spaţiului comun al blocului, motiv pentru care au anunţat administratorul şi, abia pe 8 octombrie, acesta a sesizat poliţia.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, au fost identificate urme de secţionare ale cablurilor electrice ce făceau conexiunile între contorul electric sustras şi reţeaua electrică a blocului.

În urma audierilor şi verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorii furtului pot face parte din locatarii blocului care au cunoştinţe în domeniul electric sau din cei care au datorii la întreţinere, fiind cunoscut că, anterior comiterii furtului, au existat neînţelegeri între locatari, cu privire la timpul de iluminare a scării blocului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar