full screen background image

Autoturism furat în timp ce proprietarul culegea bureţi

ciuperci     Aseară, în jurul orei 22.00, Postul de poliție Vama a fost sesizat de Loredan P., din judeţul Iași, despre faptul că, în timp ce se afla cu familia la cules de bureți, în zona denumita popular “Valcan”, Ion  M., de 45 de ani, din judeţul Iaşi, a plecat cu autoturismul în loc necunoscut.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 13.00, Loredan P. a venit, împreună cu familia, la cules de bureți în zona comunei Vatra Moldoviței, cu autoturismul condus de Ion M., deoarece proprietarul nu posedă permis de conducere.

În jurul orei 18.00, în momentul în care s-a întors din pădure, Loredan P. a constatat că autoturismul nu mai e parcat în locul în care a fost lăsat şi nici Ion M. nu se mai afla la locul stabilit de aceștia.

Loredan P. l-a apelat telefonic pe Ion M., însă acesta avea telefonul închis.

Pentru identificarea autorului şi a autoturismului, s-a luat măsura de dare în consemn la subunităţi, fiind sesizaţi şi poliţiştii de la locul de domiciliu al făptuitorului.

În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea autovehiculului și a lui Ion M.

comments

comments




Leave a Reply

avatar