full screen background image

Incendiu pus intenţionat la o gospodărie din Ilişeşti

pompieri     Azi noapte, la ora 01.47, Postul de poliție Ilișești a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112” cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la imobilul lui Valerian R., de 55 de ani, din localitate.

În urma intervenției lucrătorilor I.S.U. Suceava, focul a fost localizat și stins, reușindu-se salvarea clădirii casei și a unui garaj din lemn situat în imediata apropiere a casei.

Totodată, focul a afectat și fațada locuinței lui Constantin C., de 36 de ani, amplasată în vecinătatea locuinței unde a avut loc incendiul.

Ca urmare a incendiului produs, au ars anexele din lemn acoperit cu draniță și azbociment, în  suprafață de cca. 100 de metri pătrați, șura din lemn, în suprafață de 70 de metri pătrați, acoperișul casei acoperit cu azbociment și un planșeu din lemn, pe o suprafață de 12 metri pătrați, fiind de asemenea deteriorate și alte bunuri din locuință.

După stingerea incendiului, lucrătorii I.S.U. Suceava au stabilit drept cauză probabilă pentru izbucnirea incendiului folosirea intenționată a unei surse de foc.

În timpul verificărilor efectuate, s-a stabilit că imobilul nu era locuit, era decuplat de la sursa de curent electric, proprietarul gospodăriei, Valerian R., fiind plecat împreună cu familia, de mai mulți ani, în Spania, la lucru.

În anexe și grajd nu se aflau animale sau alte bunuri, de această gospodărie având grijă fratele său, care a declarat că valoarea pagubelor se ridică la suma de aproximativ 80.000 de lei.

La fața locului s-a deplasat o echipa operativă din cadrul I.P.J. Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a luat foc gospodăria.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar