full screen background image

Partidul Verde, împotriva modificării Legii Insolvenţei

buzunare goale     Partidul Verde, filiala judeţului Suceava, este consternat de decizia actualei puteri de a modifica Legea Insolvenţei, care nu va face altceva decât să interzică activitatea unui număr de cca. 100 de posturi radio şi TV din România.

După părerea verzilor suceveni, ţinta acesti modificări aduse Legii Insolvenţei este postul Realitatea TV, care, de la înfiinţarea lui şi până în prezent, a prezenta realitatea din România, chiar dacă nu a fost pe placul foştilor sau actualilor guvernanţi.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala Suceava, a declarat: “Din acest caz se poate trage o concluzie: să nu te pui cu dl. Prim Ministru, Victor Ponta, că te “rade”. Decizia neinspirată de care a dat dovadă actuala guvernare, nu a făcut altceva decât să ducă România în zona dictaturii, lucru pe care noi verzii suceveni (şi credem că şi cetăţenii acesti ţări), nu o dorim. Verzii suceveni speră că acest derapaj de la democraţiei va fi corectat în cel mai scurt timp, pentru ca presa să poată să rămână mai departe a 4-a putere în stat, ceea ce va duce, bineînţeles, la un echilibru necesar democraţiei româneşti.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar