full screen background image

Nechifor: Dificultăţile la şoseaua de centură, datorate lui Flutur

Catalin Nechifor     Liderul judetean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, acuza, ieri, printr-un comunicat de presă, faptul că USL a abandonat lucrările la șoseaua de centură a Sucevei.

Prezent astăzi la Baia, Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să-i răspundă senatorului PDL: “Ieşirea de ieri a domnului Flutur este o ieşire de duminică, pe care nu prea o mai înţeleg. Să mergi sâmbătă pe şantier, ca să vorbeşti cu cîinii şi să faci fotografii? Da, domnule Flutur, sâmbata nu lucreaza nimeni pe şantier, pentru ca e zi liberă.”

Nechifor îl acuză pe Flutur că poartă şi o parte din vină pentru întârzierea lucrărilor: “La şoseaua de centură au existat într-adevăr dificultăţi, pentru că soluţia aleasă de Flutur a fost una proastă. Am avut, între timp, şi o serie de lucrări suplimentare cu alunecări de teren, în zona numită La Titieni.”

Şeful administraţiei judeţene aminteşte şi faptul că nu Consiliul Judeţean este beneficiar al lucrării, ci Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România.

“Dacă aş fi beneficiar direct, s-ar lucra altfel. Lucrările vor continua, dar vă amintesc că multe zile a fost extrem de frig şi a plouat. Sub 5 grade, nu se poate lucra şi eu doresc o lucrare de calitate. Nu pot spune acum când va fi gata centura, dar vă asigur că se va lucra intens în perioada următoare.”, a încheiat Nechifor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar