full screen background image

Flutur acuză USL că a abandonat șoseaua de centură a Sucevei

flutur     Liderul judetean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, susţine că Guvernul nu respectă propriile termene, dând ca exemplu şoseaua de ocolire a municipiului Suceava, ce trebuia finalizată în data de 5 octombrie.

Parlamentarul sucevean anunţă, printr-un comunicat de presă, că, în 15 aprilie, a adresat o interpelare premierului Victor Ponta privind situaţia finanţării şi stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Suceava, la care Guvernul a răspuns, în 22 mai, că această investiţie va fi finalizată în data de 5 octombrie 2013.

“Am fost pe 5 octombrie pe şantierul rutei ocolitoare a Sucevei şi surpriza a fost că am găsit doar un câine, un paznic şi o baracă. Atât şi nimic mai mult. Lucrările sunt neterminate şi abandonate. Suceava este ocolită la investiţii de Guvernul USL.

În locul rutei ocolitoare şi a altor investiţii absolut necesare judeţului Suceava, USL a realizat la Suceava un drum rapid – rută de ocolire a investiţiilor.

Răspunsul oficial, semnat şi parafat privind data de finalizare a lucrărilor şi care nu a fost respectat este o dovadă clară de minciună şi de dispreţ a Guvernului USL faţă de suceveni.

Nu pot să accept nonşalanţa cu care USL minte, inclusiv în documente oficiale şi iresponsabilitatea cu care USL tratează judeţul Suceava”, a spus Flutur.

comments

comments




Leave a Reply

avatar