full screen background image

Bătaie la discotecă între 2 grupuri de tineri, la Câmpulung

bataie     Poliția  municipiului  C-lung Moldovenesc, a fost ieri sesizată despre faptul că două grupuri de tineri provoacă scandal în incinta și în parcarea unui popas turistic din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la 6 octombrie, în jurul orei 04.00, în toaleta unei discoteci din localitate a izbucnit un conflict spontan între un grup de tineri din comuna Vama și un grup de tineri din comuna Stulpicani.

Ulterior, grupul de tineri din comuna Vama, format din Constantin I., de 24 de ani, Ioan G., de 23 de ani, Ovidiu U., de 18 ani, Pavel P., de 39 de ani, Ioan M., de 31 de ani, şi Dumitru S., de 22 de ani, din comuna Ostra, s-a deplasat la restaurantul unui popas turistic din Câmpulung Moldovenesc, unde s-a întâlnit cu grupul de tineri din comuna Stulpicani și s-au lovit reciproc.

În parcarea restaurantului, Pavel P. a spart, cu pumnul, parbrizul de la mașina unui tânăr, care a plecat în direcția Frasin.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit că din grupul din comuna Stulpicani, cei care au lovit și provocat scandalul sunt doi frați și Gheorghe M., din aceeași localitate.

Persoanele care afirmă că au fost lovite prezentau echimoze minore, halenă alcoolică și au refuzat deplasarea la spital.

La ora 04.40, Gheorghe M. s-a deplasat la Poliția orașului Gura Humorului, unde a sesizat că a fost victima unei loviri și i s-a spart parbrizul mașinii, însă a refuzat să depună plângere.

Societățile unde a avut loc scandalul nu doresc să formuleze plângeri sub aspectul infracțiunii de distrugere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice”, iar în funcţie de plângerile depuse de victime, se va întocmi dosar penal și sub aspectul comiterii infracțiunilor de “loviri sau alte violențe” și “distrugere”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar