full screen background image

Arestat după ce a înjunghiat un tânăr la o discotecă din Vadu Moldovei

cutit     În urma continuării cercetărilor privind agresiunea comisă asupra victimei Ionuţ C., pe raza comunei Vadu Moldovei, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, sub coordonarea unui procuror criminalist, care a stabilit faptul că ieri, la ora 03.00, în apropierea discotecii din comuna Vadu Moldovei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan între victimă şi Sergiu D., ocazie cu care acesta din urmă a înjunghiat-o o singură dată, în zona toracelui.

Medicul legist a concluzionat preliminar că Ionuţ C. prezintă o plagă înjunghiată hemitorace stâng, ce ar fi putut fi produsă cu un corp tăietor înţepător, şi care necesită un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Sergiu D., sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, urmând ca, azi, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Sergiu D. a fost introdus în arestul I.P.J.Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar