full screen background image

Tarabă spartă în Piaţa Agroalimentară George Enescu din Suceava

tarabe-vanzatori     Cristina Ş., de 36 de ani, din comuna Şcheia a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 02/03 septembrie, persoane necunoscute au sustras, din incinta unei tarabe din Piaţa Agroalimentară George Enescu, din municipiul Suceava, suma de 90 de lei.

Polițiștii deplasați la faţa locului unde a stabilit faptul că, în dimineaţa de 3 septembrie, în jurul orei 07.30, partea vătămată a constatat lipsa sumei de 90 de lei din interiorul tarabei la care îşi desfăşoară activitatea, respectiv comerţul cu legume şi fructe, deși lacătul şi uşile tarabei nu prezintă urme de forţare.

Căile de acces în Piaţa Agroalimentară George Enescu sunt asigurate în intervalul orar 18.00-06.00, cu porţi metalice prevăzute cu lacăte.

Acestea nu prezintă urme de forţare, îngrijitorii pieţei fiind cei care încuie porţile pe timpul nopţii şi rămân în interior până la ora 06.00, când comercianţii desfac produsele şi le oferă spre vânzare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar