full screen background image

Femeie de 79 de ani din Pătrăuţi, prădată de 20.000 de lei

poseta    Lucrătorii din cadrul Postului de poliție Pătrăuți, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați de Constantin U., din localitate, cu privire la faptul că din locuința soacrei sale, Viorica P., de 79 de ani, din comuna Pătrăuți, a fost sustrasă suma de 20.000 de lei, de către Ileana C., de 51 de ani, din localitate.

Poliţiştii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că partea vătămată locuiește singură în comuna Pătrăuți, se deplasează foarte greu, cu ajutorul unui cadru metalic, motiv pentru este îngrijită, contra cost, de aproximativ 6 luni, de Ileana C.

În urma audierii părții vătămate, aceasta a declarat faptul că suma de 20.000 de lei reclamată ca fiind sustrasă, o păstra într-o poșetă, sub perna din camera unde locuia, iar singura persoană care a avut acces legal în camera ei este supecta Ileana C., întrucât nu au existat urme de efracție.

Fiind căutată la domiciliu, Ileana C. nu a fost găsită, vecinii afirmând faptul că aceasta consumă frecvent băuturi alcoolice și nu a mai fost văzută din seara zilei de 2 septembrie, fără a se cunoaște locația sa actuală.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

comments

comments




Leave a Reply

avatar