full screen background image

Fetiţă de 8 ani, accidentată de un şofer băut, care a fugit de la locul faptei

POLITIST     Ieri dimineaţă, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, la ora 08.30, F.D., de 8 ani, din comuna Şcheia, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea carosabilă a străzii Aeroportului, din localitate, a fost surprinsă şi accidentată de un autovehicul, al cărui şofer a părăsit locul faptei.

Victima a suferit leziuni minore, fiind transportată la spital pentru investigații, necesitând pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat conducătorul autovehiculului implicat în accidentul rutier, în persoana lui Mihai S., de 37 de ani, din comuna Şcheia.

Acesta a fost audiat, ocazie cu care, a declarat faptul că la data de 2 septembrie, în jurul orelor 07:45, a condus autoturismul pe strada Aeroportului, din comuna Şcheia, unde a surprins şi accidentat minora, care se afla angajată în traversarea neregulamentară a străzii, după care a părăsit locul accidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,12% alcool/aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar