full screen background image

U2 nu-și mai lansează noul album în acest an

U2     Anunțat pentru toamna acestui an, noul album U2 va fi lansat în 2014. Intitulat provizoriu “10 Reasons to Exist”, primul disc după o pauză de patru ani este produs de britanicul Danger Mouse. După lansare U2 va pleca într-un turneu de promovare și există șanse mari să-i vedem în România în 2014.
Noul album U2 este cu siguranță unul dintre cele mai asteptate materiale discografice ale anului. Din păcate fanii mai au de așteptat până să asculte noile compoziții deoarece ceel de-al 13-lea album al trupei irlandeze va fi lansat anul viitor.
Vestea este confirmată într-o mare măsură și de Bono, solistul trupei, care a declarat recent că “discul va fi lansat atunci când Dumnezeu îi va spune că este timpul”. Intitulat provizoriu “10 Reasons to Exist“, primul disc după o pauză de patru ani este produs de britanicul Danger Mouse, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Beck, Gorillaz sau Norah Jones. Numele discului este o aluzie la motivele care țin trupa unită de mai bine de 36 de ani de carieră iar după lansare U2 va pleca într-un turneu de promovare și există șanse mari să-i vedem în România în 2014.
Ultimul album U2, intitulat “No Line on the Horizon” a fost lansat în luna februarie 2009 și a debutat pe locul 1 în topurile muzicale din peste 30 de țări. Cu toatea acestea trupa a fost dezamagita de vânzarile foarte slabe, discul reușind să înregistreze doar 5 milioane de unități vândute. Nu același lucru se poate spune despre turneul de promovare “U2 360°” care a intrat în istorie ca turneul cu cele mai mari încasări, înregistrând vânzări de bilete în valoare de peste 736 de milioane de dolari.

comments

comments




Leave a Reply

avatar