full screen background image

3 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Ieri după amiază, la ora 16,00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 2, pe raza localităţii, autoturismul condus de Ionuț S., de 21 de ani, din comuna Drăgușeni, care are  permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 30 zile, din data de 5 septembrie. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Aseară, în jurul orei 19.15, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Marginea a oprit pentru control, pe DJ 178 B, pe raza localităţii Satu Mare, mopedul condus de Ionel A., de 43 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

To în cursul serii de ieri, la ora 20.15, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că Liviu V., de 71 de ani, din comuna Marginea, a condus un tractor pe drumurile publice aflându-se în stare de ebrietate.
Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în jurul orei 20.10, Liviu V. a condus tractorul, pe un drum comunal din localitate, intenționând să se deplaseze spre domiciliu.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar