full screen background image

Arestat după ce a i-a furat mobilul şi banii unui prieten de pahar, la Putna

arestat     Postul de poliție Putna a fost sesizat de Liviu U., de 36 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, fără forme legale în comuna Putna, despre faptul că, la 29 septembrie, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla la o terasă din localitate, Lazăr P., de 30 de ani, din localitate l-a agresat fizic și i-a sustras un telefon mobil și suma de 75 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în 29 septembrie, în jurul orei 15.00, Liviu U. se afla pe o terasă, unde a consumat băuturi alcoolice, ocazie cu care la masă a venit la scurt timp și Lazăr P., pe care partea vătămată l-a servit cu o bere și au discutat împreună.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între reclamant și Lazăr P. au avut loc discuții contradictorii, împrejurare în care acesta din urmă l-a lovit cu palmele pe Liviu U. și i-a sustras, din buzunar, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 150 de lei, și suma de 75 de lei.

Fiind identificat și audiat cu privire la aspectele reclamate, Lazăr P. a recunoscut fapta comisă, fără a o motiva, ocazie cu care poliţiştii au recuperat, de la locuința sa, telefonul mobil sustras.

În cauză, față de Lazăr P., s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă şi se efectuează cercetări, cel în cauză fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar