full screen background image

Thalia, desemnată un idol în modă de un celebru lanţ de magazine

Thalia     Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele “Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994) sau “Maria, la del Barrio” (1995), a fost desemnată un idol în modă de către celebrul lanţ de magazine Macy’s.
“Macy’s recunoaşte moştenirea şi influenţa latinilor în ceea ce priveşte naţiunea noastră, nu numai în modă, dar şi în muzică, gastronomie şi alte aspecte ale culturii. Ţinând cont de faptul că celebrăm Luna Moştenirii Latine, suntem bucuroşi să-i felicităm pe cei care au contribuit la cultura nostră şi să acordăm numele de “Idol în modă” superstarului Thalia”, a declarat Dineen Garcia, vicepreşedinte Macy’s.
Cântăreaţa Thalia şi-a lansat în acest an un nou album, care, potrivit spuselor artistei, combină sentimentele trăite la pierderea mamei sale în 2011 şi la naşterea copiilor. “Habitame Siempre” este cel de-al 11-lea album al solistei şi a fost lansat în America Latină în noiembrie 2012. Albumul conţine 12 piese, inclusiv două colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams sau Michael Buble.

comments

comments




Leave a Reply

avatar