full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Aseară, în jurul orei 18.00, pe DJ 176,  pe raza comunei Vama, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, aflându-se în serviciul de îndrumare și control al traficului rutier, a identificat și oprit în trafic mopedul înregistrat, condus de Viorel N., de 53 de ani, din localitate, care a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea recoltării probelor biologice.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

În jurul orei 19.00, pe str. 22 Decembrie, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, polițiștii au oprit pentru control motociclul înregistrat (ATV) condus de Vasile I., de 45 de ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria “B”.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea recoltării probelor biologice.
I s-a întocmit dosar de cercetare penală, care va fi soluţionat procedural.

La ora 20.50, pe DJ 174F, în comuna Șaru-Dornei, polițiștii l-au depistat pe Florin Ț., de 33 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de circulație provizoriu, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat.
În cauză s-a procedat la imobilizarea autoturismului și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Azi noapte, la ora 03.50, pe DC Gălăneşti, poliţiştii Secției 4 Poliție Gălănești, în timp ce executau activităţi specifice de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza comunei Gălăneşti, au procedat la oprirea regulamentară a autoutilitarei, înmatriculată în Portugalia, condusă de Dănuţ B., de 24 de ani, din comuna Voitinel, iar în urma interogării bazelor de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru vreo categorie de autovehicul.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar