full screen background image

Minori de 15 ani, au furat din Vicovu de Sus, 10 iepuri şi 6 găini

gaini     Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.05, prin “S.N.U.A.U. 112”, Elena P., de 37 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 25/26 septembrie, persoane necunoscute i-au sustras, dintr-o anexă a locuinței, 10 iepuri și 6 pui de găină.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autorii furtului sunt A.M., M.B., ambii de 15 ani, și Constantin F., de 40 de ani, toți din orașul Vicovu de Sus.

Cu ocazia audierii minorilor, aceștia au recunoscut faptul că în noaptea respectivă, în jurul orei 23.00, împreună cu Constantin F., au pătruns în anexa gospodăriei Elenei P., de unde au sustras 10 iepuri, indicând și locul unde au ascuns animalele sustrase, respectiv în locuința lui Nicolai F., fratele lui Constantin F.

Cu ocazia extinderii cercetărilor și în alte furturi sesizate la Poliția orașului Vicovu de Sus, s-a reușit probarea activității infracționale și în cazul furtului, dintr-o anexă a locuinței lui Constantin C., de 36 de ani, din orașul Vicovu de Sus.
Din declarațiile celor doi minori, a rezultat faptul că la săvârșirea furtului a mai participat și Alin P., din orașul Vicovu de Sus, persoană ce nu a fost audiată, întrucât nu a fost identificată până în prezent.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru probarea întregii activități infracționale, cauza urmând a fi soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar