full screen background image

3 ciobani au distrus, pentru distracţie, un autoturism

turma de oi     Un bărbat de 27 ani, din Rădăuți, a sesizat ieri poliția despre faptul că persoane necunoscute au provocat distrugeri autoturismului, care era închiriat de la o societate de profil din Rădăuți.

Cu ocazie cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 05.00, partea vătămată, Bogdan T., se afla în autoturism, pe un teren agricol de pe strada Jacău, din localitate, moment în care de mașină s-a apropiat o persoană necunoscută, care, fără motiv, a lovit cu o bâtă geamurile de la portierele din față, care au fost sparte.

Bogdan T. a plecat cu autoturismul din acel loc, pe un alt teren agricol, unde a abandonat mașina, ascunzându-se într-un lan de porumb.

La scurt timp, de mașină s-au apropiat trei persoane, care au început să lovească din nou caroseria autoturismului, distrugând geamurile portierelor din spate, parbrizul, luneta, lămpile de semnalizare din spate, farurile, iar cu un cuțit, au tăiat anvelopele autoturismului.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, au fost identificați autorii distrugerii autoturismului ca fiind Rupa R., de 33 de ani, din județul Botoșani, Dumitru D., de 21 de ani, din orașul Solca, și Daniel M., de 25 de ani, din municipiul Rădăuți, toți fiind ciobani, la stâni amplasate pe raza municipiului Rădăuți, în zona “toloacă”.

În urma audierii autorilor, aceștia și-au motivat gestul prin aceea că se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Prejudiciul creat prin distrugere se ridică la suma de aproximativ 7.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar