full screen background image

Varză în valoare de 3.000 de lei, furată într-o noapte, de pe un teren din Rădăuţi

varza     Ieri, la ora 10.27, prin “S.N.U.A.U. 112”, Fănel O., de 33 de ani, din judeţul Botoșani, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 24/25 septembrie,  persoane necunoscute au sustras varza de pe aproximativ 30 de ari de teren agricol, teren amplasat pe raza municipiului Rădăuți și aparținând lui Ioan Ț., de 45 de ani, din oraşul Milișăuți.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la 24 septembrie, partea vătămată a plecat în municipiul Cluj Napoca, iar Fănel O. trebuia să asigure paza terenului agricol cultivat cu varză.

Întrucât paznicul a desfășurat alte activități la domiciliul lui Ioan Ț. și nu a avut cu ce se deplasa la terenul agricol, nu a asigurat paza acestuia în noaptea respectivă, iar când s-a deplasat la teren, a constatat furtul, de pe o suprafață de aproximativ 30 de ari, a unei cantități de varză.

Valoarea prejudiciului se ridică la suma de aproximativ 3.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar