full screen background image

Echipamente electronice furate din 2 case de vacanţă, la Dorna Candrenilor

Televizor     Ieri dimineaţă, Postul de poliție Dorna Candrenilor a fost sesizat,  prin “S.N.U.A.U. 112”, de Ionel L., din localitate, despre faptul că autori necunoscuți au pătruns în casa de vacanță a lui Vladimir A., de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, de unde au sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetării la faţa locului și în urma declarațiilor lui Ionel L., polițiștii au stabilit faptul că, din interiorul casei de vacanță, a fost sustras un televizor LCD și două boxe.

În timpul cercetării la fața locului, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că și casa de vacanța aparținând lui Jeana C., de 54 de ani, din municipiul Bucureşti,  și care se află în imediata vecinătate, a fost spartă, iar din interior au fost sustrase un televizor LCD, o combină muzicală, un televizor sport, un aparat de sudură și un filtru de cafea.

Cele două case de vacanță sunt locuite temporar pe perioada verii și a sărbătorilor de iarnă, iar părțile vătămate sunt rude și locuiesc în municipiul București.

Întrucât de la începutul lunii septembrie și până în prezent nu a mai pătruns nimeni în niciuna din cele două imobile, nu s-a putut stabili cu exactitate data comiterii faptelor.

Până în prezent, prejudiciul nu a putut fi stabilit.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar