full screen background image

Bunuri de 4.000 de lei furate dintr-o casă în construcţie, la Slatina

bormasina     Agenţii Postului de poliție Slatina au fost sesizați de Vasile D., de 60 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 24/25 septembrie, în locuința aflată în construcție aparținând fiicei sale, din aceiași localitate, au pătruns persoane necunoscute, care au sustras mai multe  bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 septembrie, autori necunoscuţi au pătruns în interiorul locuinței aflate în construcție, de unde au sustras un generator electric, o bormașină şi un compresor pentru spălatul autoturismelor, iar din subsolul imobilului, au sustras 15 role de cablu electric din cupru, cu o lungime de aproximativ 150 de metri fiecare și o bormașină, prejudiciul total fiind estimat la circa 4.000 de lei.

Cu ocazia cercetării la fața locului, una din ferestrele de la parterul locuinței a fost găsită întredeschisă, fără urme de forțare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar