full screen background image

“Treci şi tu pe albastru!”, alături de AIESEC Suceava

aisec     Toamna aceasta, până pe 16 octombrie, AIESEC Suceava recrutează noi membri, sub sloganul “Treci şi tu pe albastru!”.

Tinerii vizaţi sunt studenţii care fac parte din ciclul de licenţă sau master şi îşi doresc să se implice în activităţi de dezvoltare personală şi profesională într-o manieră distractivă.

Studenţii sunt invitaţi “să treacă pe albastru”, să încerce experienţa unei studenţii altfel cu prieteni din toate colţurile lumii, să încerce lucruri noi, să creeze proiecte, să participe la traininguri şi conferinţe şi mai ales să-şi dezvolte abilităţile de leadership prin activităţi practice.

AIESEC Suceava oferă studenţilor cadrul în care să îşi formeze  competenţe în domenii precum comunicare şi marketing, vânzări, finanţe, resurse umane şi internship-uri internaţionale,  descoperind ce înseamnă să elaboreze un plan de promovare şi să organizeze un eveniment, să negocieze cu o companie sau ce presupune managementul proiectelor.

Pentru Anca Steluţă, vicepreşedinte pe comunicare, 3 ani de voluntariat în organizaţie au însemnat cea mai provocatoare experienţă: “Să trec pe albastru (să fiu membru AIESEC) a înseamnat să-mi completez cunoştinţele teoretice oferite de profesori cu experienţa practică implicându-mă în activităţi care m-au dezvoltat personal. Studenţia mea, ca AIESEC-er, se împarte între orele petrecute la curs şi orele petrecute la traininguri sau conferinţe livrate de experţi în diferite domenii. Anii de facultate au venit la pachet cu cărţile de vizită de la întâlnirile cu reprezentanţi ai companiilor, cu suveniruri trimise prin poştă de prieteni din alte ţări şi cu numeroase amintiri din călătoriile cu trenul sau de la petrecerile unde se vorbeau cel puţin 5 limbi străine. Studenţia membrilor AIESEC e altfel, e albastră, plină de momente în care ne depăşim limitele, ne asumăm riscuri şi devenim mai încrezători în noi.”

Studenţii interesaţi pot afla mai multe detalii, despre cum pot trece pe albastru sau la ce evenimente de prezentare pot participa, pe pagina de Facebook facebook.com/aiesecsuceava, până pe data de 16 octombrie.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume.

Activă în peste 2400 universități din 124 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate.

În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.

comments

comments




Leave a Reply

avatar