full screen background image

Debranşările de la Termica mai sunt posibile doar în această săptămână

calorifer     Sucevenii care doresc să renunţe la serviciile Termica o mai pot face în această săptămână – asta deoarece unitatea nu va mai aproba de luna viitoare cereri de debranşare.

La începutul lui octombrie va demara umplerea etapizată a instalaţiilor de termoficare în vederea efectuării probelor de presiune înainte de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Administratorul special al Termica, Ovidiu Dumitrescu, le recomandă cetăţenilor care au efectuat lucrări la instalaţiile din apartamente să ia măsuri pentru evitarea eventualelor pierderi şi a daunelor materiale ce se pot produce.

El cere asociaţiilor de proprietari să comunice societăţii de termoficare imobilele în care au avut loc deconectări sau reconectări care au produs modificări ale instalaţiilor interioare de încălzire pentru a fi făcute lucrări de reechilibrare hidraulică.

Dumitrescu a mai atras atenţia că asociaţiile cu restanţe de anul trecut riscă să rămână fără căldură în sezonul rece următor, adăugând că datoriile populaţiei se ridică la aproape 17 milioane de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar