full screen background image

Bătaie între 2 bande de romi, la Mironu

mascati-mateiu     Aseară, în jurul orei 18.31, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, pe raza satului Mironu, este un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului i-a identificat, în zona “Bahnă”, de pe raza localității, pe Radu P., de 19 ani,  Samuilă P. și Sănduca M., care erau implicați într-o altercație cu Vasile Ț., de 19 ani, Niculai M., de 28 de ani, Vasile  M., de 33 de ani, Anița V., de 40 de ani și Roman Ț. de 41 de ani, toţi din localitate.

Ca urmare a altercației, Vasile Ț., Niculai M., Vasile M., Anița V. și Roman Ț. au suferit leziuni, fiind necesară acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au prezentat două ambulanțe care au preluat victimele, iar Niculai M. și Anița V. au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticați cu “traumatism cranio cerebral, policontuzionări prin agresiune, traumatism cranio-facial și contuzie cervicală”, restul victimelor rămânând sub supravegherea personalului medical din cadrul Spitalului Gura Humorului.

La momentul conflictului, părțile implicate în scandal se aflau sub influența băuturilor alcoolice, acestea fiind și rude.

La fața locului au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, Posturile de Poliţie Capu Câmpului, Păltinoasa și o grupă din cadrul S.A.S. Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, după examinarea medico-legală a victimelor și stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale, să fie încadrată corect fapta comisă și să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar