full screen background image

Copil de 15 ani din Salcea, lovit cu pumnii de către mama sa

minor-batut    Ieri după amiază, la ora 17.45, minorul A.B., de 15 ani, din orașul Salcea, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că a fost agresat și amenințat de către mama sa, Coca S., de 43 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe minor, care se afla la niște vecini, și care a relatat că a fost lovit cu pumnii de către mama sa, motiv pentru care a fugit de la domiciliu, refugiindu-se la vecini.

Cel în cauză a declarat că nu este pentru prima dată când este agresat de mama sa și îi este frică să mai stea la domiciliu.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minorul locuiește singur cu mama sa, părinții sunt divorțați, el fiind încredințat spre creștere și educare mamei.

Minorul prezenta urme de violență pe corp și, fiind vizibil afectat emoțional, a fost internat în regim de urgență în Centrul de Servicii Comunitare Suceava – Centrul de Primire în Regim de Urgență a Minorilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pe numele Cocăi S, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, iar, în funcție de rezultatul anchetei Direcției pentru Protecția Copilului și concluziile medicului legist, dosarul va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar