full screen background image

Biciclist băut acroşat de remorca unui tractor, în Baia

accident-bici     Aseară, la ora 20.45, pe strada Învățător Gheorghe Onișoru, din localitatea Baia, Dănuț P., de 55 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, a fost acroșat de o remorcă tractată de un autovehicul, care l-a depăşit şi a revenit pe banda de deplasare fără să se asigure corespunzător, iar conducătorul auto nu a oprit la faţa locului.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul implicat în accident era condus de Cătălin M., de 22 de ani, din comuna Baia.

Din declarația conducătorului auto rezultă că nu şi-a dat seama despre faptul că a lovit cu remorca biciclistul, întrucât nu l-a observat, din cauza condițiilor meteo și a faptului că acesta nu avea aplicate pe îmbrăcăminte elemente reflectorizante.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Dănuț P., care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar