full screen background image

Căutarea unui minor dispărut continuă, într-o zonă împădurită din Fundu Moldovei

padurea     Ieri seară, la ora 21.00, Postul de poliție Fundu Moldovei a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”,  de către Gherasim U., din municipiul C-lung Moldovenesc, despre faptul că, fiind la cules de ciuperci în pădurea din zona “Dealuț”, comuna Fundu Moldovei, nepotul său, I.U., de 6 ani, din comuna Fundu Moldovei, s-a rătăcit în pădure, în jurul orelor 17.00, și nu a mai răspuns la chemările tatălui și rudelor.

Pentru căutarea minorului dispărut, la fața locului s-au deplasat peste 100 de persoane, din care 14 poliţişti, 10 jandarmi, 4 polițişti de frontieră cu camere de termoviziune, 4 lucrători din cadrul I.S.U. Suceava, 3 salvamontiști și peste 65 de civili, lucrători silvici, voluntari.

În această dimineață, numărul poliţiştilor a fost suplimentat, fiind constituite echipe de căutare împreună cu jandarmi, pădurari, paznici de vânătoare şi voluntari.

Poliţiştii fac un apel către părinţi şi cei care au în îngrijire şi supraveghere minori, ca orice dispariţie a unui copil să fie semnalată de îndată, orice întârziere reducând şansele ca activităţile de căutare întreprinse de autorităţi să aibă rezultatele scontate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar