full screen background image

40.000 de ţigarete confiscate şi 2 suspecţi reţinuţi pentru contrabandă

contra 6     Agenţii Secției 12 Poliţie Rurală Preutești, au oprit, aseară, pentru control, pe DN 2, pe raza comunei Bunești, autoturismul condus de Marian C., de 25 de ani, din judeţul Botoșani, în care se afla, ca pasager, fratele acestuia, Marcel C.

Cu ocazia verificării autoturismului, în portbagaj au fost identificate 2.000 de pachete de ţigarete, având banderole fiscale de Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

Marian C. a declarat polițiștilor faptul că a cumpărat țigările cu suma de 8.000 de lei, din municipiul Dorohoi, de la o persoană pe care nu o cunoaşte, urmând a le valorifica în municipiul Fălticeni, în parcarea unui magazin, către o persoană necunoscută.

Autoturismul, în valoare de 7.000 de lei, proprietatea unei firme din județul Botoșani, a fost indisponibilizată, iar țigările, în valoare de 18.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de cei doi fraţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, fiind reținuți pentru 24 ore, urmând ca azi să fie conduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar