full screen background image

20.000 de turişti români vor vizita Bulgaria în sezonul de iarnă

schi bulgaria     Circa 20.000 de turişti români vor vizita staţiunile montane din Bulgaria în sezonul de iarnă 2013/2014, o bună parte dintre ei alegând rezervări tip early booking, conform estimărilor consultanţilor Travel Planner.

În pofida situaţiei economice precare, dominată de criză, touroperatorii estimează că numărul românilor care vor consuma pachete turistice în afara graniţelor va creşte în continuare, cele mai căutate staţiuni montane în care românii vor să meargă în sezonul de iarnă fiind Bansko, Borovets, Pamporovo, se arată într-un comunicat al Travel Planner, remis AGERPRES..

Numărul turiştilor români care aleg staţiunile montane din Bulgaria va înregistra o uşoară creştere, însă majoritatea turiştilor străini care optează pentru acestea provin din Marea Britanie şi Irlanda, Rusia şi Grecia.

Ofertele pentru revelion la Bansko, la un hotel de 4 stele, încep de la 195,5 euro/persoanăpentru 5 nopţi cu demipensiune. De asemenea, ofertele pentru vacanţa de iarnă a copiilor, plăteşti 6 nopţi, stai 7, începând cu 31 ianuarie, au preţuri de la 140 euro de persoană.

Ofertele tip plăteşti 5 nopţi, stai 7, cu early booking, începând cu 1 martie, pot fi cumpărate în prezent de la 170 de euro de persoană cu demipensiune.

Travel Planner este un proiect românesc, înfiinţat în 2007, o agenţie de turism specializată pe destinaţia Bulgaria. Din 2009, touroperatorul Travel Planner este membru al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

comments

comments




Leave a Reply

avatar