full screen background image

Minoră de 15 ani bănuită ca ar fi furat pensia unei bătrâne

bani-romanesti     Ieri, în jurul orei 12.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, Lucreţia P., de 82 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în aceeaşi zi, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 700 de lei.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că, în cursul zilei, partea vătămată a primit pensia, după care, lăsând uşa de acces în imobil larg deschisă, l-a condus pe poștaș până la poartă și s-a deplasat la toaleta amplasată în curtea casei.

După aproximativ 10 minute, a intrat din nou în locuinţă, unde a identificat-o pe vecina sa, E.O., de 15 ani, care a întrebat persoana vătămată dacă locuieşte singură şi că va vorbi ea cu cineva ca să o ajute la treburile gospodăreşti.

După ce minora a plecat din imobil, partea vătămată a asigurat uşa de acces cu cheia și s-a deplasat la un magazin din apropiere, pentru a face nişte cumpărături, iar când a revenit, a constatat că îi lipseşte suma de 700 de lei.

Cercetările sunt continuate de sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de furt calificat, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar