full screen background image

Katy Perry a lansat “Dark Horse” feat. Juicy J

Katty Pery     “Dark Horse” este un single pe care Katy Perry a ales să-l promoveze la cererea fanilor, publicul având de ales între această melodie și “Walking On Air“.

Piesa recent lansată este produsă de Dr. Luke, partea de rap fiind interpretată de către Juicy J. Numele celui de-al doilea single oficial ce va fi extras de pe albumul ”Prism” nu a fost dezvăluit încă, Katy Perry precizând că ”Dark Horse” nu este decât o piesă intermediară, menită să mențină suspansul. Recent Katy  a dezvăluit coperta noului său album. Artwork-ul ”Prism” a fost realizat de Ryan McGinley, fotograf distins în 2003 cu premiul Photographer of the Year de către American Photo Magazine, în 2007 primind Young Photographer Infinity Award din partea International Center of Photography.
“Prism” este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și va fi lansat pe 22 octombrie. Acesta va include numeroase colaborări cu artiști și producători ca Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților. Katy Perry a dezvăluit și alte 2 titluri de pe album: “Double Rainbow” și “Bad Photographs”. Legat de sound, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului “Teenage Dream” și că noul material va avea elemente mai “dark”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar