full screen background image

Concursul de admitere la Şcoala de Jandarmi Fălticeni s-a încheiat

jandarmi falt 0     146 de candidaţi s-au prezentat la proba de verificare a cunoştinţelor la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni. O fată şi 49 de băieţi au devenit elevi jandarmi care vor începe cursurile la data de 1 octombrie 2013.

În conformitate cu graficul desfăşurării concursului de admitere, candidaţii care au fost declaraţi „APT”, respectiv „PROMOVAT” în urma susţinerii probelor eliminatorii s-au prezentat la sediul şcolii pentru a susţine proba de verificare a cunoştinţelor.

Din 147 de candidaţi, s-au prezentat 146 – din care opt fete.

Cele 50 de locuri scoase la concurs au fost ocupate de o fată (din judeţul Neamţ) şi 49 de băieţi.

Cel mai mare punctaj a fost de 84 de puncte obţinut de un candidat din Suceava. Cel mai mic punctaj pentru candidaţii declaraţi „ADMIS” a fost de 62 de puncte.
Candidaţii au avut posibilitatea să depună contestaţii duminică, 15 septembrie, în intervalul orar 08.00-14.00.

Elevii jandarmi sunt aşteptaţi la sediul şcolii în data de 29 septembrie 2013 până la ora 18.00, în vederea pregătirii pentru începerea cursurilor ce va avea loc marţi, 1 octombrie a.c.

Ieri, în prezenţa oficialităţilor, a avut loc deschiderea anului de învăţământ pentru elevii jandarmi din anul al II-lea, seria 2012-2014 şi prima serie de poliţişti locali care se vor pregăti în şcoală, în perioada 16 septembrie – 13 decembrie 2013.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza