full screen background image

Legea privind câinii fără stăpân, contestată la Curtea Constituţională

cainii-vagabonzi1368618884     Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice cu excepţia UDMR au atacat la Curtea Constituţională proiectul de lege care prevede eutanasierea în termen de 14 zile a câinilor comunitari care nu sunt revendicaţi sau adoptaţi. Curtea Constituţională va lua în discuţie în 25 septembrie sesizarea în cazul Legii privind câinii fără stăpân, care prevede eutanasierea în termen de 14 zile a câinilor comunitari care nu sunt revendicaţi sau adoptaţi.

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice, cu excepţia UDMR, au atacat la Curtea Constituţională proiectul de lege care prevede eutanasierea în termen de 14 zile a câinilor comunitari care nu sunt revendicaţi sau adoptaţi, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, fostul senator Marius Marinescu, susţinător al protecţiei animalelor.

Declaraţia a fost făcută luni, pentru MEDIAFAX, de fostul senator Marius Marinescu, susţinător al protecţiei animalelor.

Printre semnatarii documentului prin care este invocată neconstituţionalitatea propunerii legislative pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân se numără, conform sursei citate, parlamerntarii Călin Popescu Tăriceanu, Haralambie Vochițoiu, Dumitru Pelican, Cristiana Anghel şi Ioan Ghise.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza