full screen background image

Galați S.O.S. – “Acum e rândul nostru să ajutăm! DONEAZĂ!”

sos gl     Având în vedere situația gravă în care se află sinistrații din zonele inundate ale județului Galați, în spirit de solidaritate, Organizația Județeană a Tineretului Social-Democrat Suceava organizează în perioada următoare o acțiune de colectare de alimente neperisabile (apă, conserve, făină, cartofi), obiecte de cazarmament (pături, saltele, perne, paturi, etc.), obiecte de uz casnic (detergenți, produse dezinfectante, oale de gătit, veselă, etc.), produse de igienă personală (prosoape, săpun, hârtie igienică).

Deoarece atunci când inundațiile au lovit județul Suceava, în 2010, celelalte județe au venit în sprijinul localităților afectate, este rândul nostru să fim solidari, e rândul nostru să ajutăm.

Pe această cale sunt invitaţi toți cetățenii care pot și vor să dea o mână de ajutor, să se alăture în această campanie.

Colectarea produselor se va face zilnic, începând cu data de 15 septembrie 2013, în sediile PSD din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei, Câmpulung, Siret, Cajvana, Voitinel și Gura-Humorului, urmând ca la sfârșitul săptămânii să fie trimise în zona afectată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar