full screen background image

“Cuţitarul” de la cabana Ilişeşti a fost arestat

arestat     Polițiștii au continuat cercetările privind scandalul produs în noaptea de 14/15 septembrie, la o cabană, din comuna Ilişeşti, ocazie cu care s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, Alin G., de 25 de ani, din comuna Șcheia, i-a lovit cu cuțitul pe Ionuț V. și Andrei B., apoi, cu intenție, a spart geamurile ușii de acces de la intrare.

Deasemenea, Costel S., de 25 de ani, din comuna Ilişeşti, l-a lovit pe Adrian C. la mâna stângă și Răzvan M., de 36 de ani, l-a lovit pe Sebastian H.

În cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul infracțiunii de  ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de Costel S. și Răzvan M. și sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar față de Alin G. a fost dispusă începerea urmăririi penale și sub aspectul infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și portul fără drept de cuţit.

În cazul acestuia, persoana vătămată Ionuț V. a fost examinată medico–legal, iar concluziile provizorii i-au stabilit un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri pentru vindecare.

Față de Alin G. s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, după care a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar