full screen background image

2 bărbaţi din Cornu Luncii spitalizaţi, după ce au fost bătuţi cu o bâtă de 2 consăteni

bata     Ieri seară, la ora 19.00, Bogdan S., de 22 de ani, din comuna Cornu Luncii, a sesizat poliția, prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că a fost agresat.

Polițiștii deplasați la fața locului i-au identificat, în curtea locuinței lui Vasile S., de 42 de ani, din aceeaşi localitate, pe reclamantul Bogdan S. și Vasile S., care prezentau leziuni în zona capului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi au fost loviți de Dafin M., de 37 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și de Lucian S., de 31 de ani, ambii localnici, acesta din urmă având asupra sa o bâtă din lemn şi, de asemenea, se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care nu au putut fi audiați.

Agresiunea a avut loc în curtea lui Vasile S., în urma unui conflict spontan.

Bogdan S. și Vasile S. au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări și s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar