full screen background image

Proiect de investiții demarat în Municipiul Rădăuți

nechifor mare     Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin – Ioan Nechifor, a luat parte la o întâlnire de lucru în Municipiul Rădăuți, la care au participat administrația publică locală, constructorul, proiectantul și consultantul tehnic al proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din aglomerarea Rădăuți”, semnat între SC ACET SA, în calitate de Autoritate Contractantă, și “Ludwig Pfeiffer Hoch” şi “Tiefbau GmbH&Co.KG” Germania, în calitate de antreprenor.

În cadrul acestei întâlniri de lucru, s-au vizitat șantierele deschise pe strada Calea Bucovinei, strada Andronic Motrescu și strada Ochiurilor, acolo unde lucrările de execuție conform proiectului de investiții se află în impas.

În urma discuțiilor de la fața locului, continuate mai apoi în Sala de Ședințe din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuți, s-au identificat căile de dialog necesare pentru continuarea în bune condiții a demarării proiectului în cauză.

În acest moment, chiar dacă lucrările proiectului de investiție sunt în grafic, riscă să fie blocate datorită lipsei de comunicare dintre factorii decizionali și constructori.

O altă problemă identificată este insuficienta informare a populației despre anvergura, etapele și durata de execuție a proiectului de investiții “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din aglomerarea Rădăuți” pe anumite șantiere care influențează în mod direct locuitorii Municipiului Rădăuți.

Consiliul Județean Suceava, prin prezența Președintelui Consiliului Județean Suceava, a consilierilor județeni Mihai Grozavu, Tătar Nistor și Constantin Boliacu, a avut rol de mediator, dar și de parte în proiect.

comments

comments




Leave a Reply

avatar