full screen background image

Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestaţiei artistei la MTV VMA 2013: “Se gândesc prea mult la asta, aşa sunt eu”

Miley Cyrus     Ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, din cauza prestaţiei provocatoare pe care tânăra cântăreaţă a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013.
Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue.
Miley Cyrus, fosta vedetă a producţiilor Disney pentru copii şi adolescenţi, ar fi trebuit să apară pe coperta numărului din luna decembrie al revistei Vogue. O sursă apropiată de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail că show-ul tinerei cântăreţe americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: “Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr”. Cu alte cuvinte, afirmă jurnaliştii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis să anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerată mult prea vulgară pentru a apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

comments

comments




Leave a Reply

avatar