full screen background image

Laura Pausini revine!

Laura Pausini     După o pauză discografică de doi ani, Laura Pausini revine cu un nou single de pe albumul retrospectiv ”The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career” .

Piesa se numește ”Limpido“și conține versuri în limbile italiană și engleză. Pentru această melodie, Laura Pausini a colaborat cu Kylie Minogue, artista australiană declarându-se încântată să fie inclusă în acest proiect.

Laura Pausini este printre cei mai proeminenți artiști italieni, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional. Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește ”From the Inside” și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. În plus, conform statisticilor furnizate de Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume. Albumul cu hituri al artistei, de pe care a fost extrasă această piesă, va fi promovat în perioada următoare printr-un turneu mondial. Laura Pausini va concerta începând cu decembrie 2013 în țări precum Franța, Belgia, Suedia, Brazilia, Argentina.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar