full screen background image

Peste 1.200 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul România – Turcia

Arena Nationala Bucuresti     1.200 de polițiști vor suplimenta forţele de ordine marţi seară, la meciul România-Turcia.

Partida contează pentru grupa D a preliminariilor de calificare la campionatul mondial din Brazilia. Meciul va avea loc pe Național Arena, acolo unde vor veni și 500 de suporteri turci.

Aceștia vor sta grupaţi în Peluza Nord a stadionului, iar cei care își vor cumpăra bilete pe cont propriu vor vedea meciul din sectoare apropiate galeriei echipei din țara Semilunei.

Cei aproximativ 1.200 de poliţişti care se vor ocupa de buna desfăşurare a meciului România-Turcia de la Bucureşti vor asigura paza în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, a Gării de Nord, a punctelor de frontieră, în apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, precum şi pe drumul spre stadion.

Poliția Română acţionează suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, cu 175 de polițiști de la rutieră, 738 de polițiști de la structurile de ordine publică, 112 polițiști de la transporturi și 157 de polițiști de la alte structuri.

În municipiul București și pe traseele de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, până la stadionul Național Arena, vor acționa alți aproape 1.100 de polițiști.

Totodată, pentru buna desfăşurare a meciului, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 15:00, pe artere apropiate arenei naţionale.

La meci sunt anunţaţi cel puţin 500 de suporteri turci care vor încuraja echipa antrenată de Fatih Terim. Oaspeţii au venit deja la Bucureşti şi au fost aşteptaţi la aeroport de 40 de fani gălăgioşi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar