full screen background image

Licitaţia pentru salubrizarea Sucevei ar putea fi reluată

maturat     La 10 luni de când a fost demarată, licitaţia la salubrizare în municipiul Suceava ar putea fi luată de la început.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis toate contestaţiile care au fost depuse de cei 3 ofertanţi, lucru care a dus la anularea tuturor ofertelor.

Mâine, Curtea de Apel Suceava urmează să dea verdictul.

Potrivit Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor,  asocierea societăţilor locale Diasil şi Florconstruct cu Bratner Cluj Napoca a prezentat 2 oferte financiare distincte, Rosal nu şi-a îndeplinit obligaţiile de plată a taxelor, impozitelor şi contribuţiile la asigurările sociale, iar oferta Romprest a depăşit valorile din anunţul de participare.

Trebuie să ştii că miza licitaţiei este importantă – câştigătorul va asigura salubrizarea şi deszăpezirea în municipiul Suceava în următorii 8 ani pentru echivalentul a 5,5 milioane de euro.

Până când va fi stabilit un cîştigător, activitatea de salubrizare şi deszăpezire va continua să fie asigurată de Rosal, în baza unei prelungiri votată de consilierii locali.

comments

comments




Leave a Reply

avatar