full screen background image

Cioban bătut şi legat de un confrate, la Fundu Moldovei

turma de oi     Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost sesizați, ieri, de Angel A., de 45 de ani, din localitate, despre faptul că, în jurul orei 09.30, l-a lovit cu capul în zona feţei pe Vasile V., de 51 de ani, localnic, şi l-a legat.

Motivul altercaţiei constă în faptul că l-a surprins pe acesta din urmă cu oile la păscut pe un teren pe care nu avea permisiunea proprietarului şi l-a imobilizat pentru a avea dovada că l-a surprins cu animalele la păscut pe acel teren.

La fața locului s-a deplasat echipe operative din cadrul Secției 11 Poliţie Rurală Pojorâta și Postului de Poliție Fundu Moldovei, care au constatat că, până la sosirea echipei de cercetare, victima a fost dezlegată de Nicolaie P., alt cioban ce se afla în zonă şi care l-a găsit.

Locul producerii evenimentului se află în zona denumită “Măgurele”, din comuna Sadova.

Cercetările au stabilit că între cei doi a avut loc o altercaţie, în locul de mai sus, în urma căreia Angel A. l-a lovit cu capul peste faţă pe Vasile V.

S-a luat legătura cu Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea examinării medico-legale a lui Vasile V., pentru stabilirea modului de producere a leziunilor, victima aflându-se la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, după ce a fost preluat de ambulanţă, fiind diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral și facial”, urmând a fi supus unei radiografii pentru stabilirea leziunilor.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, în concurs, prevăzute de art. 189, alin. 1 şi art. 180, alin. 1 cu aplic. art. 33, lit. a din Codul penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar