full screen background image

Casă prădată la Gălăneşti, în timp ce proprietarul se afla în Italia

furturi-din-locuinte     Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Gălănești au fost sesizați de Vasile G., de 59 de ani, din localitate despre faptul că, în perioada 7 – 9 septembrie, persoane necunoscute, prin forţarea unei uşi de la locuință, au pătruns în interiorul acesteia, de unde au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte, lenjerie şi seturi de oale de bucătărie.

Având în vedere cele sesizate, la nivelul Secției 4 Poliţie Rurală Gălăneşti s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că locuința părţii vătămate este situată în centrul comunei Gălănești, având deschidere la DN 2H, fiind compusă din locuință, grajd, șopru şi garaj.

Partea vătămată declară faptul că, până în prezent, s-a aflat la muncă în Italia, împreună cu familia, casa fiind nelocuită, de ea având grijă un cumnat de-al său, Mircea A., acesta verificând locuința ultima oară în seara zilei de 7 septembrie.

În ziua de 9 septembrie, în jurul orei 13.00, a revenit la domiciliu din Italia, ocazie cu care a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței sale, prin forțarea ușii de acces tip termopan, la nivelul butucului, de unde au sustras două seturi de oale de bucătărie din inox, 6 pături tip cuverturi de diferite culori şi un număr de aproximativ 10 haine din piele și stofă.

Partea vătămată nu deține documente justificative pentru bunurile sustrase, din care să rezulte mai multe date de identificare a acestora, declarând că au fost aduse personal din Italia de el și soția sa, în ultimii ani de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar