full screen background image

Mariana Câmpeanu efectuează o vizită oficială în Olanda

mariana-campeanu     Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România, Mariana Câmpeanu, efectuează luni o vizită oficială în Regatul Ţărilor de Jos, la invitaţia Ministrului Afacerilor Sociale şi Forţei de Muncă din Regatul Ţărilor de Jos, Lodewijk Asscher.

Vizita are loc în contextul în care Regatul Ţărilor de Jos va liberaliza, la 1 ianuarie 2014, piaţa muncii pentru cetăţenii români, dată la care se încheie perioada maximă de restricţii, de şapte ani, prevăzută prin Tratatul de Aderare a României şi Bulgariei la Uniunea Europeană, precizează un comunicat al Ministerului Muncii, remis AGERPRES.

Programul vizitei prevede convorbiri cu omologul olandez şi o întâlnire de lucru cu membri de marcă ai mediului guvernamental, politic, de afaceri şi sindical.

Totodată, Mariana Câmpeanu participă, în calitate de invitat principal, la Reuniunea la nivel înalt privind libera circulaţie a forţei de muncă în cadrul Uniunii europene, organizată de Ministerul Afacerilor Sociale şi Forţei de Muncă în cooperare cu alte ministere şi cu autorităţile locale din Haga, Rotterdam şi Westland.

comments

comments




Leave a Reply

avatar