full screen background image

“Festivalul Blugilor”, la Shopping City Suceava

afi festivalul blugilor     Ești pasionat de jeanşi?

Shopping City Suceava desfăşoară în luna septembrie, „Festivalul Blugilor”, o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. În fiecare weekend din această perioadă, clienţii care achiziţionează produse din denim de minim 50 de lei, vor câştiga instant un voucher de cumpărături în valoare de 20 de lei.

Clienții sunt așteptați la Shopping City Suceava, unde vor găsi o gamă variată de produse vestimentare din denim, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi la prețuri reduse sau la oferte speciale.

Astfel, cei care vor să-şi înnoiască garderoba cu ultimele modele de blugi, jachete sau alte produse din denim, pot profita de următoarele oferte prezente în magazinele Shopping City Suceava: Carrefour, New Yorker, Takko Fashion, Orsay, Dovani, Fox, La Bionda, Coax, Evel Mod, America Skate, Raison D`Etre, Camiceria Italiana, Secuiana, Delia 07, Pada Murre,

Pentru a putea intra în posesia voucherelor puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu produsele cumpărate şi bonul de cumpărături la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leoanardo din incinta centrului comercial.

Afis Oferte irezistibile la blugi

comments

comments




Leave a Reply

avatar