full screen background image

Danny DeVito promovează noul album al trupei Kings Of Leon

Danny DeVito     După 3 ani de pauză, Kings Of Leon revine cu un nou material discografic. Albumul se intitulează “Mechanical Bull” și beneficiază de un promo inedit, în care apare și celebrul actor Danny DeVito.
Cei de la Kings Of Leon lansat un video de promovare a noului album, mai puțin obișnuit, în care joacă și Danny DeVito. În clip nu apare nici un membru al trupei sau vreun fragment dintr-o piesă de pe disc. În schimb, promo-ul comic îl prezintă pe Dennis, un regizor care se străduiește să realizeze un film extraordinar pentru Kings Of Leon.

Noul album al formației se intitulează “Mechanical Bull” și are lansarea programată la sfârșitul acestei luni. Materialul va apărea în Irlanda, Germania, Suedia și Australia pe 20 septembrie, în Regatul Unit pe 23 septembrie, iar în America de Nord va fi disponibil începând cu data de 24 septembrie. Acesta este cel de-al șaselea disc de studio al formației și vine după o pauză de 3 ani. Promovarea albumului a început cu single-ul “Supersoaker”, ce se bucură și de un videoclip. Cel de-al doilea extras este “Wait for Me”, lansat în luna august. Pentru realizarea albumului, cei de la Kings of Leon au lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator. Discul a fost înregistrat în studioul formației din Nashville.

comments

comments




Leave a Reply

avatar