full screen background image

4 răniţi în urma unui accident rutier în lanţ, în Milişăuţi

ambulanta-suceava     Ieri, la ora 13.50, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuți, Dănuț S., de 34 de ani, din comuna Iaslovăț, în timp ce conducea autoturismul, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul condus de Gheorghe H., de 28 de ani, din comuna Arbore, a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul condus de Dănuţ S. a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de Valerian Ș., de 29 de ani, din oraşul Salcea.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a pasagerei Maria Ș., de 28 de ani, din oraşul Salcea, care necesită 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, a conducătorului auto Valerian Ş., care necesită 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, precum și a pasagerilor din autoturismul condus de Dănuţ S., respectiv Gheorghe S., de 57 de ani, care necesită 5 – 7 zile de îngrijiri medicale și Domnica S., de 53 de ani, ambii din municipiul Rădăuţi.

Din cauza faptului că Maria Ș. este gravidă în luna a șasea, a fost transferată la Spitalul Județean de Urgentă Suceava, pentru investigații.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar