full screen background image

Banca de Joburi lansează prima reţea naţională de franciză cu capital românesc din domeniul recrutării forţei de muncă pentru străinătate

banca de joburi

Începând cu primele zile ale lunii septembrie 2013, Banca de Joburi lansează prima reţea naţională de franciză cu capital românesc din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în străinătate. Accesul este disponibil tuturor celor interesaţi să investească într-o afacere profitabilă, dintr-o branşă aflată în continuă creştere.

Banca de Joburi lansează la începutul lunii septembrie 2013 prima reţea naţională de franciză cu capital românesc din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în străinătate. Programul se adresează atât agenţiilor de recrutare care aleg să desfăşoare activitatea într-un cadru profesional, cât şi persoanelor interesate să dezvolte o afacere la cheie în industria resurselor umane.

Profilul candidatilor eligibili pentru intrarea în reţeaua de franciză include dar nu se limitează la următoarele cerinţe:

Persoane care să deţină de peste 3 ani cel puţin o afacere profitabilă, sau care au experienţă în domeniul resurselor umane, sau agenţii de recrutare şi plasare a forţei de muncă
În calitate de asociat/administrator al firmei francizate, să nu deţină calitatea de acţionar sau administrator într-o altă companie cu acelaşi domeniu de activitate
Sediul propus să fie situat într-o localitate cu peste 70.000 locuitori, într-o zonă cunoscută, cu acces uşor, recomandabil într-o clădire de birouri sau într-o zonă cu aglomeraţie urbană

Taxa pentru franciză simplă este de 5.000 Euro + TVA, taxa pentru franciză cu exclusivitate teritorială (Area Developer) este de 10.000 Euro + TVA, iar taxa pentru Master francizaţi este de 15.000 Euro + TVA. În ceea ce priveşte investiţia iniţială, pentru o franciză simplă ar fi necesară suma de aproximativ 15.000 Euro + TVA. Aceasta include: plata taxei de franciză simplă, investiţiile necesare pentru amenajarea locaţiei şi achiziţionarea echipamentelor necesare derulării activităţii, costurile cu închirierea unui sediu de minim 40 mp şi cheltuielile lunare anticipate pentru plata salariilor membrilor echipei în primele 2 luni de activitate.

Pentru a vă trimite candidatura la reţeaua de franciză a Băncii de Joburi puteţi accesa formularul de înscriere online disponibil aici http://www.bancadejoburi.ro/content/view/formular-inscriere-franciza sau puteţi apela numerele de telefon: 0722 684 934 sau 0726 758 647.

Informaţii suplimentare despre reţeaua de franciză pot fi accesate pe site-ul http://www.bancadejoburi.dev/content/view/descriere-franciza, sau la cerere pe emailul info@bancadejoburi.ro.
„Volumul mare al proiectelor de recrutare pe care le desfăşurăm impune dezvoltarea pe orizontală a brandului nostru, prin crearea unui sistem de franciză. În cei 13 ani de activitate am acumulat experienţa şi know-how-ul necesare implementării unei formule de afaceri de succes, care poate fi predată mai departe tuturor celor care sunt interesaţi de domeniul recrutării forţei de muncă. Francizatul beneficiază aşadar nu numai de o bază solidă de cunoştinţe, dar primeşte acces şi la proiectele de recrutare din ce în ce mai ample pregătite de noi pentru perioada următoare.”

Bogdan Filip, General Manager – Banca de Joburi

Avantajele francizaţilor sunt legate în principal de posibilitatea lansării unei afaceri la cheie în domeniul resurselor umane. Aceştia beneficiază de protecţia umbrelei unui brand deja cunoscut pe piaţă, plus accesul la toate resursele şi informaţiile necesare obţinerii unui profit încă din prima lună de activitate. Practic, Banca de Joburi oferă o afacere de vânzare celor care dispun de o sumă de bani şi sunt interesaţi să dezvolte un business profesionist, într-o branşă aflată în continuă creştere.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi site-ul www.bancadejoburi.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar