full screen background image

Wiz Khalifa a înregistrat câteva piese cu Adele

Wiz Khalifa     Wiz Khalifa se pregătește să lanseze până la sfârșitul anului un nou material discografic. Rapperul a confirmat că a înregistrat pentru album piese cu mai multe vedete pop, printre care și Adele.
Rapperul Wiz Khalifa lucrează intens la noul său album. Artistul își dorește să aibă cât mai multe colaborări cu vedete pop și a declarat  că deja a înregistrat cu  și Miley Cyrus. Materialul se intitulează “Blacc Hollywood” și este așteptat să apară până la sfârșitul acestui an.

“Am piese cu Miley Cyrus. Am piese cu Adele. Am mulți invitați pentru album, dar încă nu am încheiat cu nimeni o înțelegere. Îmi doresc foarte tare să fac ceva cu Lady Gaga. Trebuie să existe o colaborare cu ea”, a declarat Wiz Khalifa. Ultimul album lansat de Wiz Khalifa este “O.N.I.F.C.” din 2012. Acesta a apărut pe data de 4 decembrie. Titlul discului a fost inspirat de “H.N.I.C.”, materialul trupei Prodigy. Acronimul a venit de la expresia “One Night In First Class”. Albumul a primit recenzii mixte din partea criticilor și a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200, cu 148.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar